Akcija !!!

Kompletan servis autoklime

(zamena freona 134a i ulja sa bojom)

+

Dezinfekcija kabine

3500 dinara Punjenje novim freonom

r 1234 yf

18.000 dinara

Uz detaljnu proveru curenja i dijagnostiku
kompaktnosti kompletnog sistema.

(sa dezinfekcijom kabine)           Često se dešava da auto klima naizgled radi ali ne funkcioniše pravilno. Da bi klima radila efikasno mora se redovno održavati. Zato smo mi tu da brinemo o tome. Auto servis “ERČEVIĆ” nudi sve vrste usluga servisiranja i popravki starih instalacija kao i ugradnju novih delova. Auto servis “ERČEVIĆ” se uspešno bavi servisiranjem autoklima od 2005. godine i to sve zahvaljući našoj stručnosti,brzini i efikasnosti o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

            Klima  na vašem vozilu zahteva  redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada zamena freona, ulja u kompresoru i dezinfekcija kabine. Preporučeno vreme redovnog servisa autoklime je svake druge godine. Servis auto klime podrazumeva proveru rashladnog sistema, detektovanje količine freona i ulja u sistemu, dijagnostiku gubitka (curenja) freona, proveru pritiska u sistemu.


Vršimo popravku instalacije freona :

varenje aluminujumskih cevi, varenje kondenzatora klime, izrada creva na licu mesta, zamena ležajeva remenice kompresora, zamenu semeringa kompresora, obrada remenica, obrada lamela kompresora, zamenu elektromagnetne spojnice (špulne) kompresora, zamenu kontrolnih ventila kompresora, presostata i još mnogo drugih poslova vezano za popravku sistema hlađenja automobila.


 

Servisiranje vaše autoklime obavljamo sa specijalnim alatima renomiranih proizvođača kao što su:

  • ROBINAIR
  • REFCO
  • MASTERCOOL
  • ARIAZONE
  • CPS

DEZINFEKCIJA KABINE

Redovnom dezinfekcijom vozila izbegavate neprijatne mirise kao i mnoge uzročnike raznih bolesti i alergija.Dezinfekcijom se omogućava čist i svež vazduh u kabini.

Proces dezinfekcije podrazumeva obaveznu zamenu filtera kabine!

 

Ozon maker

U vašem vozilu vršimo ozonizaciju atmosferskog vazduha i na taj način privremeno izmenjenjujemo sastav kiseonika u kabini vozila. Uklanja neprijatne mirise, grinje, viruse, vlagu i bakterije.

 

Airco-Clean

Uklanja masne naslage, prašinu i druge prljavštine iz isparivača. Eliminiše neprijatne mirise i miris nikotina iz klima sistema i zaustavlja ih duže vremena. Neutrališe mikrobska zagađenja,viruse, gljivice i bakterije iz sistema klime u automobilu.

© Copyright 2019 https://autoklime.co.rs by DV
Rezervišite termin odmah!